Air Canada lanseaza categoria Premium Economic

Air Canada a anunțat că va introduce o nouă categorie de cabina pe segmentul clasei Economic, pentru  clientii care doresc un confort sporit si servicii superioare pe zborurile internaționale. Aceasta se va numi clasa Premium Economic si completeaza existentele Economic si Executive First.

Cabina Premium Economic va oferi clienților o gamă largă de beneficii: scaune mai mari cu 18cm, meniuri premium, servicii gratuite de bar si prioritate in aeroport la check-in si livrarea bagajelor.

Air Canada va introduce noua categorie Premium Economic pe zborul Montreal-Paris din 11 iulie 2013.

Rute suplimentare care oferă Premium Economic vor fi adăugate în timp, pe masura ce noi aeronave vor intra in flota transportatorului.

Air Canada se va extinde, de asemenea, modernizandu-si flota internațională cu un adaos de cinci noi aeronave Boeing 777-300ER.

Cele cinci aeronave de tip Boeing 777-300ER vor intregi flota Air Canada in lunile iunie, august, neoiembrie, decembrie 2013 si respectiv februarie 2014.

Cu adăugarea acestor aeronave, flota Air Canada de tip Boeing 777 va numara 23 de aeronave din cea mai recentă generație de modele 300ER și 200LR.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s