British Airways echipeaza pilotii cu iPad

British Airways isi echipeaza cei 3600 de piloti cu iPad-uri pentru a eficientiza nivelul operational si serviciile destinate clientilor sai.
Actiunea, care urmeaza plasarii IPad-urilor la nivelul echipajului de cabina si centrului operational de la sol, face parte din planul de investitie al companiei.Achizitia in valoare de 5 miliarde de GBP, in produse de ultima generatie si tehnologie avansata este planificata cu scopul de pune la dispozitia clientilor British Airways cea mai buna experienta de zbor posibila.

Avand acces la date operationale suplimentare in timp real, partajate cu colegii de sol, pilotii vor putea planifica zborul mult mai eficient, utilizand informatiile cele mai precise disponibile inaintea decolarii.

Acest lucru inseamna ca echipajul de cabina poate transmite pasagerilor informatii mai rapide si mai detaliate decat pana acum.

Cu ultimele actualizari operationale clientii vor fi mai bine informati si vor putea sa-si faca planuri in situatia in care durata zborului s-a modificat din orice motiv.

Pilotii pot utiliza atat istoricul cat si informatiile actuale pentru a face un serviciu personalizat in timpul fiecarui zbor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s