Kempinski dezvaluie un nou hotel in Delhi, India

Cel mai vechi brand hotelier de lux din Europa, isi intareste interesul fata de India prin lansarea primului sau hotel cu administrare independenta in districtul comercial Shadara, in East Delhi sub numele de Kempinski Ambience Delhi.

Liderul spirtual budist si castigator al premiului Nobel pentru Pace, Sfintia Sa Dalai Lama a binecuvantat si inaugurat Kempinski Ambience Delhi aprizand lampa ceremoniala pe 25 decembrie 2012.
Hotelul este conceput pentru a fi  o locatie destinata mediului de afaceri, distractiei si ceremoniilor de nunta, un reper superior in regiune.

Hotelul este amenajat intr-un stil contemporan si ofera 480 de camere si apartamente in doua turnuri, conectate intre ele printr-o pasaralela suspendata. Fiecare turn are intrare, lobby si receptie independenta.

Kempinski Ambience Delhi pune la dispozitia oaspetilor facilitati de organizare festivitati, prin cei 6500 de metri patrati, incluzand cea mai mare sala de bal din India dintr-un hotel de lux ce poate gazdui pana la 6000 de participanti.

Printre optiunile de luat masa regasim patru restaurante: Cafe Knosh, Dilli 32 cu specific indian, Mei Kun ce propune retete asiatice si Casaluna oferind un meniu italian.

Suplimentar hotelul are un bar pitoresc  inchis in sticla, Cherry Bar, doua centre de afaceri si un centru pentru relaxare, cu facilitati de spa, hammam si o fantana de gheata. Doua sali de fitness, un salon si doua piscine exterioare incalzite completeaza pachetul de servicii de la Kempinski Ambience Delhi Hotel.

Pentru oferte si detalii accesati Kempinski

3 gânduri despre &8222;Kempinski dezvaluie un nou hotel in Delhi, India&8221;

  1. Marian, Mihai inteleg ca va place arhitectura hotelului.Abia astept sa-mi povestiti cum este atmosfera acolo. Sunt convins ca v-ati propus un sejur cat de curand..:)Cine stie, poate ne intersectam pe drum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s